Vandrerhjem er også for virksomheder

Firmatur til København?

Skal I på firmatur men mangler det helt rigtige sted at tage hen? Så kan I få lidt af det hele hos Danhostel Copenhagen Bellahøj! Her tilbyder vi fantastiske faciliteter, som ligger tæt på storbyens mange muligheder, men som samtidig har en smuk beliggenhed midt i den danske natur. Vores mange værelser giver os plads til 218 personer ad gangen, og bestiller I i god tid, kan vi helt sikkert huse jeres virksomhed.

Udfordringer, teamwork og fællesskab

En af de mange fordele ved at arrangere en firmatur er, at kollegaskab og samarbejde styrkes. Netop dette er der mulighed for hos os. Vores aktivitetsrum giver mulighed for turneringer og sjove timer i selskab med både vores Playstation og Nintendo Wii, og vi har også bordtennisbord, bordfodbold og mange fede spil. Desuden kan I på vores større fællesområder samles og løse forskellige udfordringer som f.eks. styrker jeres fællesskab.

Vores gode placering i Brønshøj tæt ved Degnemosen og forskellige idrætscentre gør det desuden muligt at få oplevet naturen, mens I er sammen.

Hvad koster det?

Hvis I ønsker at besøge os på jeres næste firmatur, er priserne fastlagt efter, hvilken type værelse, som I ønsker at bo på. Priserne er inklusiv morgenmad.

Firmatursprise pr. pers. pr. nat

250.00 DKK 

Enkeltværelse tillæg pr. nat.

250.00 DKK

Enkeltværelse chauffør tillæg pr. nat.

250.00 DKK

2 personer værelsestillæg pr. nat

175.00 DKK 

3 personer værelsestillæg pr. nat.

150.00 DKK 

4 personer værelsestillæg pr. nat.

100.00 DKK 

5 personer værelsestillæg pr. nat.

50.00 DKK

Madpakke (1 frokostbolle, frugt og ½ l kildevand)

50.00 DKK

Aftensmad (Dagens ret. Inkl. Salat buffet)

95.00 DKK

Leje af håndklæde

16.00 DKK

 

 

Morgenmad


Rundstykker, franskbrød, knækbrød, toast, rugbrød og knækbrødVores morgenbuffet serveres fra 7.30-9.00 og byder på både:

  • Smør, ost, mælk, 2 slags yoghurt og ymer
  • Cornflakes, havregryn, müsli og ymerdrys
  • 4 slags marmelade, forskellige slags pålæg, leverpostej, honning og nutella
  • Appelsin- og æblejuice, kakao, kaffe og te.

Vi glæder os til at tage imod jer

Er I blevet overbevist om, at jeres næste firmatur skal gå til Danhostel Copenhagen Bellahøj, er vores dygtige personale helt klar til at tage imod jer! På telefon 38 28 97 15 eller på mail bellahoej@danhostel.dk kan jeres ophold bestilles, og der kan desuden stilles spørgsmål eller laves ekstra aftaler om f.eks. brug af faciliteter, aftensmad eller værelsesfordeling. Vi glæder os meget til at se jer på Danhostel!