Vores vandrerhjem kan huse op til 218 personer ad gangen

Lejrskoler

Lejrskole på Danhostel i København

Alle skoleklasser, lejrskoler eller forældre til børn der skal på hyttetur, er meget velkomne på Danhostel Copenhagen Bellahøj, Københavns vandrerhjem. Med et hav af faciliteter, som er velegnede for skolebørn, og store fællesområder, som gør det muligt at samles trods det, at man er en større gruppe, har vi jævnligt besøg af børn, som skal på lejrskole. Vores attraktive placering gør os til det oplagte valg, når man ønsker at tage på lejrskole i København, men samtidig vil opleve naturen og de flotte omgivelser, som bl.a. er at finde ved Degnemosen lige ved vandrerhjemmet.

Sådan foregår en lejrskole hos os

Klassen skal bestå af min. 10 personer med en ansvarlig leder. Opholdet skal være på min. 2 døgn fra mandag - fredag (gælder ikke helligdage og skolers ferie) og er gældende for danske folkeskoler, friskoler, private grundskoler og grundskolekursus max. 16 år, SFO, børnehaver og fritidsklubber. Deltagerne indkvarteres efter køn og antal i 6-10 personers værelser, lederne indkvarteres så vidt muligt på samme etage som de øvrige deltagere, enten sammen med ledere fra samme gruppe, fra andre grupper eller i ene/dobbeltværelser

Konkurrencedygtige priser på en dejligt ophold

Vores priser for lejrskole er yderst konkurrencedygtige, og vi giver mulighed for at få en oplevelsesrig tur til Danmarks Hovedstad. Morgenmad, sengelinned og håndklæde er inkluderet i prisen, så dette slipper I for at medbringe.

Vær opmærksom på at aftensmad kun kan bestille hvis I er over 20 personer eller hvis der er andre lejrskoler/grupper i huset som har bestilt aftensmad.

Priserne er som følger pr. person:

Lejrskole inkl. fuldpension pr. person 290.00 DKK
Minilejrskole inkl. morgenbuffet og madpakke 260.00 DKK
Minilejrskole inkl. morgenbuffet og aftensmad 275.00 DKK
Enkeltværelse tillæg pr. nat 390.00 DKK
Dobbeltværelse tillæg pr. nat 290.00 DKK
Tillæg (mindre rum en 6 pers.)             260.00 DKK
Leje af ekstra håndklæde             16.00 DKK

Vores fantastiske faciliteter giver den bedste tur

Vælger I at tage på lejrskole hos os, kan I se frem til et ophold spækket med muligheder. Vores aktivitetsrum indeholder brætspil, Nintendo Wii, Playstation samt et bordtennisbord og et legehjørne for de mindste. Derudover har I vores hyggelige udendørs miljø med have og legeplads og det er bare nogle af de faciliteter, som I kan benytte helt gratis. Vi har plads til 218 personer i alt, men hvis I vil være sikre på, at vi kan huse jer på det ønskede tidspunkt, skal I huske at reservere i god tid. Vores morgenbuffet serveres mellem 07.30 og 09.00, mens vores aftenbuffet mellem 18.00 og 19.00. Ledere og lærere drikker desuden gratis kaffe og te ad libitum.

Måltider

Morgenbuffeten serveres mellem 07:30 og 09:00 og aftensmaden (dagens ret, inkl. salat buffet og saft) serveres mellem 18.00 og 19.00.
Spis alt hvad du har lyst til fra vores buffet.
Det skal oplyses skriftligt, hvis der er specielle ønsker vedrørende måltiderne (vegetar, allergi eller minus svinekød).

Til lederne/lærerne

- Gratis internet adgang til alle
- Kaffe/te ad libitum

 

Regler og afbestilling af lejrtur

Der er en række regler for ophold og afbestilling, som gør sig gældende ved lejrskoler.

  • Opholdet skal være på min. 2 døgn fra mandag - fredag og er gældende for danske folkeskoler, friskoler, privat grundskoler og grundskolekursus max. 16 år, SFO, børnehaver og fritidsklubber.
  • Det er ikke tilladt at benytte soveposer, da sengelinned indgår i den betalte pris, og der findes dyner og puder på værelserne.
  • Der vil blive tillagt en bøde på 150 DKK pr. person for ekstra rengøring, hvis gruppens deltagere sover uden sengelinned.
  • Eventuel reduktion i antallet af deltagere, skal ske senest 14 dage før ankomst, ellers betales det fulde beløb for første bestilte antal deltagere.
  • Er der bestilt måltider, skal disse afbestilles senest 14 dage før ankomst. Afbestilling efter den dato, betales der 100 % for alle måltider.
  • Afbestilling skal ske med mindst 4 ugers varsel skriftligt. Ellers tilbagebetales indbetalt depositum ikke.

Ved ikke rettidig afbestilling eller udeblivelse uden afbud, hæfter bestilleren for det derved opståede tab. Dette ansættes til 100% af prisen for selve overnatningen. Ved belægning af de ledige pladser helt eller delvist nedsættes erstatningen dog tilsvarende.

Kontakt os i dag for bestilling

Hvis du ønsker at arrangere en lejrskole hos os, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på bellahoej@danhostel.dk eller ringe på telefon 38 28 97 15.