Kursus

Hold dit næste kursus hos os

Danhostel Copenhagen Bellahøj, Københavns vandrerhjem, ligger i et naturskønt område ud til Degnemosen i Brønshøj tæt på København K og Frederiksberg. Vi råder over hele tre kursuslokaler, med plads til alt fra 20 personer og op til 160 personer. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med afholdelse af møde eller kursus i flotte omgivelser og med tilpassede løsninger. Desuden giver vi altid kursister mulighed for at tilkøbe frugt i vores kursuslokaler, og de forskellige kursuspakker gør det behageligt at være på besøg hos os.

Et fleksibelt og individuelt kursus

Vi har stor erfaring med at afholde mange forskellige typer af kurser. Forskellige slags virksomheder, foreninger, organisationer og andre grupper afholder alle deres kurser hos os, og vi kan huse både faglige events og sociale arrangementer. Fælles for alle vores kursister er, at de ved, hvad de får.

Danhostel Copenhagen Bellahøj er kendetegnet ved et værtsskab med en lille og fast personalegruppe. Netop derfor har vi mange faste kunder, som anvender vores kursuslokaler. Udover vores faste kursus-pakker, kan man altid ringe og tage en snak, hvis man har specielle ønsker til sit næste kursus eller arrangement. Vi tilpasser os dine individuelle behov og sørger for at varetage dit kursus på alle niveauer – opstilling, opdækning, forplejning og faciliteter er altid på plads ved et kursus hos os.

Dagskursus i naturskønne omgivelser

Et dagskursus er den mest almindelige kursusform, og vi hjælper mange virksomheder, organisationer, foreninger og foredragsholdere med lokaler og pakker til møder og kurser, som foregår om dagen. Hvis du ønsker at holde et dagskursus hos os, kan du være sikker på, at vores dygtige personale har dine ønsker i højsædet.

Et dagsmøde mandag til fredag fra 08.00 til 16.00 indeholder følgende:

 • Stor morgenbuffet
 • Frokostbuffet inkl. 1 øl el. vand
 • Eftermiddagskaffe/the med kage
 • Kildevand i kursuslokalet + kaffe/the ad libitum
 • Kursuslokale inkl. flipover, whiteboard, projekter samt trådløst internet

 

Vores dagsmødepakke koster 425 kr. pr. deltagende person ved minimum 15 deltagere, og der er altid mulighed for at få specielle ønsker og krav opfyldt, hvis dette skulle være nødvendigt.

Lad os stå for dit aftenmøde

Er du ude efter et kursuslokale, som skal bruges til et aftenmøde eller kursus om aftenen, kan vi også hjælpe. Da vores lokaler ligger i forbindelse med vores vandrerhjem, er det ikke noget problem, hvis et kursus eller møde skal foregå efter normal arbejdstid.

Vores kursuspakke for et aftenmøde mandag til torsdag fra 17.00 til 20.00 indeholder følgende:

 • 2 retters buffet inkl. 1 øl el. vand
 • Aftenkaffe med kage
 • Kildevand i kursuslokalet + kaffe/the ad libitum
 • Kursuslokale inkl. flipover, whiteboard, projekter samt trådløst internet

For 349 kr. pr. person ved minimum 15 deltagere, får du altså mulighed for at opleve vores høje serviceniveau og afholde et fantastisk møde, kursus eller foredrag hos os.

Et weekendkursus med gode faciliteter

Nogle kurser og møder skal holdes i weekenden, og uanset, om der er tale om et stort forretningsmøde eller et mindre firmaarrangement kan det holdes hos os. For alle vores kursuspakker gælder det, at faciliteterne er af højeste kvalitet, og du behøver derfor ikke været bekymret for, om forholdene er i orden, når kurset starter.

Et weekendkursus lørdag eller søndag fra kl. 08.00 til 16.00 indeholder følgende:

 • Stor morgenbuffet
 • Frokostbuffet inkl. 1 øl el. vand
 • Eftermiddagskaffe/the med kage
 • Kildevand i kursuslokalet + kaffe/the ad libitum
 • Kursus lokale inkl. flipover, whiteboard, projekter samt trådløst internet

Til en pris på kun 449 kr. pr. person ved minimum 15 deltagere, har du muligheden for at købe denne weekendpakke, som også giver mulighed for tilkøb og tilpasning, hvis der f.eks. ønskes overnattende gæster.


Bestil dit kursus i dag

Vi står altid klar til at tage imod dig. For at bestille dit næste kursus eller høre om forskellige overnatningsmuligheder, kan du sende en mail på bellahoej@danhostel.dk eller ringe på telefon 38 28 97 15 – så finder vi den perfekte afvikling af dit næste kursus. Vores beliggenhed tæt ved København gør vores kursuslokaler attraktive for både større og mindre virksomheder, og et kursus kan sagtens kombineres med nogle af vores andre faciliteter.

 

 

Afbestillingsbetingelser

Indbetalt 1. rate på 25 % tilbagebetales ikke ved evt. afbestilling.
Afbestilling skal ske med mindst 4 ugers varsel skriftligt.
Ved ikke rettidig afbestilling eller udeblivelse uden afbud hæfter bestilleren for det derved opståede tab. Dette ansættes til
100% af prisen.
Eventuel reduktion i antallet af deltagere, skal meddeles skriftlig senest 14 dage før ankomst, ellers betales det fulde beløb for første
bestilte antal deltagere.